måndag 21 maj 2012

Cykel mortion

Vi har börjat cykla med pojkarna mer regelbundet eller planen är att det ska bli det (det har hittills bara blivit 2 gånger). Jag har köpt en springer till cykeln vilket gör att det är mycket roligare och enklare att cykla med dom. På första turen med springern torsdag kvällen gick mycket bättre än jag trodde Diesel gjorde ett ryck åt sidan men det kändes inte så springern får klart godkänt :-) Första vändan var på knappa 1,86 km medans turen i går var på 3 km. Diesel var överlycklig hela vändan drog som en husky och jag kunde inte trampa snabbt nog så i bland fick han dra mig och cykeln korta bitar vilket inte var några problem för han. Man kanske ska satsa på dragsport med den vovven :-) Tim var en duktig pojke och trava på bredvid cykeln utan att dra.

En annan sak som hände här om dagen var när jag var ute med pojkarna och vi möte hundar dom var kanske 100 m bort och pojkarna gick i diket och gjorde sina behov sen ser jag Tim komma springandes förbi LÖS vilket han inte var under denna promenad. Men till min stora glädje så vände han direkt när jag ropa på han att komma, han kom som ett skott och hoppa på mej för att busa vilket jag brukar göra ibland. Så han måste ha fastnat med koppelhaken i nått så han kom lös men det löste sig riktigt bra :-)
Men denna gången var inte den första gången han kom lös när han ville hälsa på en vovve. Fösta gången var när vi var på utställnings träning fast då gick kopplet sönder när han skulle fram men så fort kopplet gick av så vände han direkt och kom tillbaka. Så all inkallnings träning och följsamhet värkar ha gett resultat :-)

2 kommentarer:

  1. Vad fin den nya bloggen är! Det är skönt att förnya sig, det har vi med gjort. :-)

    SvaraRadera
  2. Vad fin den nya bloggen blev. Det är skönt att förnya sig, det har vi med gjort :-)

    SvaraRadera