torsdag 12 januari 2012

Tricks

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen så det är väll dax nu tycker jag.
På sista tiden har har det mest blivit promenader och fin slipande på små tricks dom redan kan. Sen har jag fått inspiration av rallylydnadens olika moment att träna på inne när det är dåligt väder ute, vi har börjat med tysksvängen vilket Diesel börjar få till bra nu Tim är inte lång efter. Pojkarna värkar gilla rallylydnad troligen därför det inte är lika stelt som vanlig lydnad fast dom är glada så fort det vankas aktivitet oavsett vad det gäller :-)
Ett trick jag har börjat träna igen efter en lång tids uppehåll är att tända och släcka lampan vilket kan vara bra om man har lagt sig och glömt släcka lampan och inte orkar gå upp igen :-) Diesel är den som fått det viktiga uppdraget haha han ger 100% varje tränings pass, att det kan vara så kul att försöka tända en lampa :-)
Tim har fått till rulla riktigt fint nu man kanske ska försöka komma ihåg att filma så man kan få skryta lite hur duktig han är :-)

Igår på kvällspromenaden så passa vi på att träna lite stadga vid platsliggande vilket gick bra Tim hade lite svårt i början när matte studsa och hoppa runt men efter att ha lagt tillbaka han 3 gånger så låg han still när jag hoppa runt tur att det inte var någon ute haha :-) Diesel skötte sig riktigt bra han låg hela tiden trots att Tim flög upp och skulle busa. Andra gången jag träna detta så då låg dom båda två hela tiden så fint.

Sen så håller jag på att försöka få till en fungerande tränings plan för båda två så vi kan komma ut och tävla i år Diesel har fått om planera sin första start till slutet av juli närmare bestämt 28de vilket är 4 dagar efter karenstiden har gått ut för kem kastreringen han fick före jul. Höst planerna är redan grovt planerade då jag inte har hittat datum för jakt prov än. Så om allt går som det ska så blir året fullt av träning, en del tävling och en massa lek förstås :-)

1 kommentar:

  1. Kul att ni tittade in hos mig! Visst är det rlgt med alla slags träning och akriviteter som mattar kan hitta på!

    SvaraRadera