torsdag 25 augusti 2011

Skogspromenad

Igår for vi till skogen det blev en lite längre vända än jag hade planerat men det gör inget för vi hade det så trevligt och skönt i skogen :-) pojkarna sprang lösa hela promenaden på 2 timmar vilket dom såklart gilla :-) slippa ha en seg matte i ena änden av kopplet som inte går fort nog till dom intressanta platserna. Det var bra följsamhets träning också då jag vek av in i skogen i mellan åt för att leta efter kantareller vilket gjorde dom mer uppmärksamma på vart jag var samt att dom inte var långt borta. Detta måste vara en av dom trevligaste och skönaste promenaden jag har haft med båda hundarna någonsin :-)
Diesel är rolig ibland när vi är ute och går och lika så i går när han börjar bli trött och vill hem då ökar han avståndet och lyssnar mindre som en visning att "nu vill jag hem" :-)

Det ända trista var att Tim skada tassen lite men inget allvarlig, han skrubba bort liten bit av översta lagret på stora trampdynan på vänster framtass. Så han är lite öm och haltar lite ute men det är nog läkt snart hoppas jag då vi har anmält oss till grundprov om ca 2 veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar